fbpx

Tobacco

Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere et genhør med Tobacco, der gæstede Plexus Musikklub d. 23/11 2018. Det var en fest uden lige, med fyldte sale, veloplagt band og publikum, stående bifald og fællessange. Vi var derfor ikke sene til at sige ja tak til endnu en koncert med bandet. Denne gang bliver det i den originale konstellation – i 2018 var forsanger og guitarist Morten Elmentoft Hansen blevet far for anden gang og Morten Husted Var derfor med som vikar. Det gjorde han vældig godt, men vi glæder os til denne gang at kunne præsentere det originale tobacco.

Tobacco er en kvintet, som efter eget udsagn spiller ”traditionel amerikansk musik fra dengang bedstemor var en værre én.” Det betyder en skøn blanding af folkemusik, blues, bluegrass med mere – rustik amerikansk musik, ikke ulig hvordan den lød, inden segmenteringen for alvor satte ind i musikbranchen.

Tobacco har spillet sammen siden 2001, dog først med Sine Bach Rüttel siden 2015, og de er kun blevet bedre. De er fast inventar på både Skagen og Femø Jazz festival og har udgivet fire albums. Stilen er Bluegrass, N’Orleans, gospel, mm. Der venter publikum en intens aften med et veloplagt band og med instrumenter som klaver, vaskebræt, steelguitar, harmonika, banjo, bas og flerstemmigt kor er der garanti for en festlig aften.

Tobacco spiller Fredag d. 25. September kl. 19.30