fbpx

Rebekka Thornbech

Rebekka Thornbech er efterhånden et veletableret navn i Nordic Country/Americana/Folk miljøet i Danmark og optræder i en klassisk bluegrass konstellation med guitar, dobro, kontrabas, mandolin og masser af vokalharmonier. Rebekkas band består af nogle af Danmarks bedste country/bluegrass musikere og hendes to søstre Hannah og Emma leverer de stærke vokalharmonier.

Rebekka udgav i 2013 sin første single ‘Woman’, der gik i rotation på P4 og d. 7 Marts 2014 udkom hendes debut-plade ‘So Be It’, der lå nummer 7 på albumhitlisterne. Efterfølgende brugte Rebekka nogle måneder i Nashville, USA, på at skrive sit andet album ‘Wanderlust’, der udkom til flotte anmeldelser d. 1. juni 2016. De to singler fra pladen ‘We got time’ og ‘Sunshine follow me’ var nogle af de mest spille sange på P5 den sommer og lå i fast rotation på radiokanalen i et helt år. Rebekka brugte 2016 på at tournere og sluttede sin sommertour af med 3 koncerter på Tønder Festivalen.

Rebekka deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2015

I 2017 har Rebekka udgivet to singler ‘Tell-tale heart’ og senest ‘Better days will come’ – begge gik i rotation på P5 og ‘Better days will come’ lå nummer 1 på P5s playliste.

https://www.rebekkathornbech.com/

Rebekka Thornbech m band spiller Fredag d. 21. Februar kl. 19.30