fbpx

Papa Kotji

Børnebasseralle

Kan man virkelig spille så hurtigt på guitar, at der springer gnister, og køre så hurtigt i hestevogn at den brænder? Ja, det siger i hvert fald historien om den omrejsende musikant Django, som trioen Papa Kotji med fuld skrue på guitar og følelser spiller og fortæller til denne familiekoncert.
Det musikalske udgangspunkt er den franske stilart ”swing manouche”, også kaldet gypsy jazz eller sigøjnerjazz, som i dag har en væsentlig plads i jazzhistorien. Publikum vil til koncerten opleve, hvordan musik kan formidle følelser, idet genren både er munter og melankolsk.
Husk din luftguitar!

Trioen består af Andreas Ugorskij & Jacob Kolkur på rytme & lead guitar og Jesper Lund Jakobsen på Kontrabas-balalajka. Papa Kotji opstod i 2013 men havde før da spillet sammen i mange andre sammenhænge. De har stor erfaring i at spille for både børn og voksne og turnerer hvert år rundt på skoler og biblioteker i hovedsageligt Danmark og Sverige hvor de fortæller den fantastiske historie om sigøjner jazz’en og Django Reinhardt

Voksenkoncert

Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazz trioen Papa Kotji, når de med fuld fart i mol fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django Reinhardt kunne spille så hurtigt, at hans fingre brændte… Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der har turnéret med deres koncertfortælling om Django i 7 år i Sverige og Danmark. I 2018 udgav Papa Kotji LP’en Macho Drom, som betyder ‘En herre god rejse’ – kom med på sådan én, når Papa Kotji spiller koncert i Plexus Musikklub

Trioen Papa Kotji er et erfarent liveband der årligt turnerer i Sverige og Danmark. Her spiller de på klubber og fortæller om Django Reinhardt, den fantastiske guitarist der spillede det utrolige med kun to fingre til rådighed!
Papa Kotji opstod i 2013 men har i de sidste 20 år spillet og optrådt sammen i mange forskellige konstellationer.
Musikken i Papa Kotji har sin rod i Gypsy Jazz, med en Balkan/Klezmer tilgang og energi, T
il koncerten i Plexus Musikklub spiller Papa Kotji deres egne rå fortolkninger af originale kompositioner af Django Reinhardt og andre gypsy jazz helte, ligesom de præsenterer deres eget materiale i genren.

Andreas Ugorskij & Jacob Kolkur: rytme & lead guitar

Jesper Lund Jakobsen: Kontrabas-balalajka.

Papa Kotji spiller til Børnebasseralle Fredag d 4/12 kl. 13 og i Plexus Musikklub samme aften kl 19:30