fbpx

Frivillig

Bliv frivillig

Planlægningen af årets og de kommende års musikprogrammer, korrespondance med kunstnere udarbejdelse af kontrakter, PR på alle mulige tænkelige platforme er noget der foregår året rundt, og som bestyrelsen tager sig af. Det er et større maskineri i sig selv, men et par uger før hver koncert går endnu et maskineri i gang. Der skal gøres reklame og salene i Plexus forvandles fra tre store lyse rum til et intimt spillested. Koncerten skal afvikles med hvad dertil hører af barsalg og billetsalg. Og bagefter skal det hele forvandles tilbage igen….

Vi er så privilegerede at vi har en masse frivillige, der hjælper os med dette, men vi kan altid bruge flere, hvis du skal have lyst…. Det er opgaver som at hænge plakater op, sætte scene op en-to dage før koncerten om aftenen, sætte borde og stole op, stå i baren / billetsalg, hjælpe med at pille scenen ned igen og sætte borde og stole på plads. Nogle gange har vi også brug for steder at indkvartere kunstnere, der kommer langvejs fra.

Kontakt Helle Kampp der er vores frivillige koordinator på bov@mail.dk, hvis du har lyst til at blive en del af et hyggeligt team. Man er velkommen til at byde ind med, hvad man helst vil, og vi sørger for, man max bliver brugt til to arrangementer årligt -med mindre man gerne vil oftere. Det er altid hyggeligt og så får man en god aften med god musik og godt selskab oven i hatten.

Man behøver ikke være frivilligt engageret for at bakke op om Plexus Musikklub, man kan også støtte op gennem et medlemskab.

Bliv medlem her